Projectes

Coneix els nostres projectes

The Green Explorers

Consisteix en un projecte en xarxa entre escoles, que té com a objectiu final donar a conèixer, compartir i fomentar accions de reciclatge i preservació del medi ambient.

Tot això acompanyat de l'ús de les noves tecnologies, es complementarà amb una aplicació mòbil que permeti ajudar a localitzar els punts on es duran a terme aquestes accions.

Aquest projecte ha estat seleccionat per formar part del Programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l'Aprenentatge Projecte mSchools del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En finalitzar aquest projecte, la nostra escola obtindrà el reconeixement d'escola innovadora.
Hem presentat a Barcelona, juntament amb l'escola @SantNicolau de Sabadell, el projecte "The green explorers" en la cloenda de la 2a edició #Eduhack, que organitza @mSchools_MWC, conjuntament amb el Departament d'Ensenyament.
Després de dos anys de disseny i pilotatge al centre, hem arribat al final d'un projecte il·lusionant amb una mirada al futur.