Blog

Darres noticies de l'escola
 • Comencem a navegar!

  Al Cicle Mitjà comencem la gran aventura d'aprendre. Entre tots ja hem decidit el nom dels vaixells amb què navegarem tot l'any. Ens convertirem en trepidants tripulants! A l'abordatge! Us presentem els vaixells dels Ametllers i dels Noguers amb tots els seus tripulants!    I ara els vaixells dels Til·lers i les Oliveres amb els seus tripulants!  

  Llegir Més
 • Estrenem Chromebooks

  Els alumnes del Cicle Superior ja hem estrenat els Chromebooks, les noves tecnologies al servei de l'educació.                                     A 5è, hem iniciat la primera seqüència didàctica sobre la Matèria i les seves propietats utilitzant aquesta nova eina digital. Com ens agrada investigar! Amb il·lusió s'aprèn!!!                              Els alumnes de sisè ja hem començat el primer projecte, "Salvem el Planeta", compartint els nostres documents al drive. Investiguem, aprenem i ens divertim! #projectetots #monalcoinnova #naveguemjunts

  Llegir Més
 • Noves aules d'Infantil al col·legi Monalco

  Al col·legi Monalco amb més de 80 anys al servei de l'ensenyament a Igualada, comencem curs i estrenem aules d'educació Infantil.Sempre atents als canvis de la societat, el Monalco està en millora contínua. Aquest centre educatiu ja fa anys que està apostant pel seu nou Projecte Educatiu TOTS, on la reflexió, la formació, la il.lusió i la innovació es centra en un aprenentatage més contextualitzat, molt més integrat, interdisciplinari i personalitzat. Sense oblidar-nos mai d’on venim, dels pilars del Monalco: l'educació en valors, les emocions i el nivell acadèmic.En aquests moments s'estan creant nous espais al centre per poder portar a terme aquesta innovació educativa.El passat curs es van renovar totes les aules i espais de la Llar d'Infants i aquest curs s'han renovat  les aules d'Educació Infantil 3 anys. Amb l'objectiu d'adaptar les aules a una pedagogia centrada més en l'alumne com a centre de l'aprenentatage, fomentar que l'alumne sigui més autònom, crear més espais interacctius i fomentar un clima de treball cooperatiu.El que ens proposem és tenir unes aules d'Infantil àmplies, amb llum natural, obertes, modernes, funcionals, interactives i innovadores…. Que promoguin l'autonomia de l'alumne i ofereixin noves oportunitats d'aprenentatges on els alumnes interactuin, experimentin i treballin cooperativament. Tot això s'ha aconseguit obrint espais, invertint en mobiliari i en un modern i innovador equip tecnològic incorporat dins les aules.Un cop començat el nou curs escolar 2018/2019 ja estem pensant en la segona fase del projecte per al proper curs 2019/20.Tot pensat per als nostres alumnes i per a la transformació educativa que ens demana el nostre Projecte Educatiu TOTS.

  Llegir Més
 • #NAVEGUEMJUNTS

  Els nens i les nenes dels Cirerers, Pomers, Castanyers i Magraners ja hem descobert el lema que ens acompanyarà durant tot l’any, NAVEGUEM JUNTS! Tots, aquest curs, iniciem una nova aventura plena d’il·lusió, sorpreses i reptes. Però, perquè sigui possible arribar ben lluny i aconseguir tot allò que ens proposem, hem de treballar cooperativament, ens hem d’ajudar, hem de compartir i anar tots a l’una, i així, de ben segur que el nostre vaixell arribarà al seu destí. Tots formem part de la tripulació del cicle inicial i cadascú de nosaltres és imprescindible en aquest viatge. I ho tenim clar, NO PODEM NAVEGAR UNS SENSE ELS ALTRES!!!

  Llegir Més
 • Graduació dels Dofins i Tigres

  Un curs més els nostres Dofins i Tigres s'han graduat.Ara ja els esperen les professores dels Pomers i Cirerers amb els braços oberts i a punt per gaudir de l'aventura de Primària. Moltes felicitats a tots!

  Llegir Més
 • Festa final de curs

  ‪La millor manera per acomiadar el curs: aquesta tarda els més petits de l’escola han gaudit de la Festa de l’AMPA amb l’espectacle infantil del grup Pot Petit. ‬

  Llegir Més