Blog

Darres notícies de l'escola
 • Esmorzar NADALENC curs 2021-2022

  Com és tradició a la nostra escola, l'últim dia de curs abans de les vacances de NADAL l'AFA ofereix coca per esmorzar a tots els alumnes de l'escola. Que tingueu un Bon Nadal!

  Llegir Més
 • Science Bits a l'ESO

  Combinant les classes teòriques de Física i Química i Biologia mitjançant la plataforma digital del Science Bits, els alumnes de 4t d'ESO de l'itinerari científic ho han portat a la pràctica creant aquestes maquetes dels diferents tipus de cèl•lules i de la molècula de l'ADN.

  Llegir Més
 • Sostenibilitat i Hort

  Aquest curs els alumnes de 1r d'ESO de l'optativa de Sostenibilitat i Hort hem plantat escaroles, bledes, enciams i espinacs. Com a Escola Verda ???? que som des de fa molts anys, estem cuidant del nostre hort perquè en uns mesos ens poguem menjar aquestes verdures tant bones. Qui voldrà provar-les? ????????‍♀️????????‍♂️????☺

  Llegir Més
 • Setmana de la Ciència

  Durant la setmana passada tots els grups d'ESO han realitzant pràctiques experimentals per aprendre els diferents conceptes que treballen a classe de ciències.Els alumnes de 1r d’ESO es van preguntar si l’aire té massa. Els alumnes de 2n d'ESO també van practicar al laboratori el concepte de densitat treballat a classe fent aquesta columna de densitats que conté oli, mel, alcohol, detergent per a rentaplats i aigua tenyida amb colorant alimentari. Una pràctica senzilla que podeu fer els més petits i els més grans de la casa i així poder respondre la següent pregunta: quina substància quedarà a baix de tot i quina a dalt?Els alumnes de 3r d'ESO van repassar les parts del microscopi i els passos que s'han de seguir per fer una correcta observació d'una mostra. Van visualitzar a diferents augments (des de 40 fins a 600) com és el borrissol que desprenen els nostres jerseis I els alumnes de 4t d'ESO van observar a través del microscopi la mitosi de la ceba. Els futurs científics van poder visualitzar i distingir les diferents fases de la mitosi, entre elles l'anafase.

  Llegir Més
 • Jocs Florals 2020

  Aquest matí hem celebrat els Jocs Florals de l’escola amb els alumnes finalistes i les seves famílies de Secundària. Els relats, els poemes i la música han estat els protagonistes d’aquest acte tan emotiu. Hi ha grans llibres al món, i grans mons als llibres. A la tarda hem lliurat els premis dels Jocs Florals als alumnes de Primària. Relats plens d’emocions que ens han fet gaudir i emocionar una bona estona. ‬ ‪Felicitats a tots!‬ ‪Llegir i escriure ens fa grans!‬

  Llegir Més
 • PREMIS NEPTÚ

  Júlia Amat, Carles Carner, Mar Morón, Alex Mellado, esportistes més destacats en els Premis Neptú d’aquest any.Enhorabona!

  Llegir Més