Blog

Darres noticies de l'escola
 • Nous espais

  Al tornar a l'escola, després dels dies de Nadal, hem trobat una grata sorpresa. Tal i com havíem demanat al Reis, els nous espais ja son amb nosaltres.L'ampliació de l'escola està acabant la 1a fase i per fi podem gaudir del nou pati, amb sorral inclós i de la nova zona de menjador per la Llar d'infants.Gràcies a tots els que ho heu fet possible.Avui hem vist que amb esforç i il.lusió tot és possible.Continuem creixent perquè el seu futur és el nostre repte.

  Llegir Més
 • Nadal a l'escola

  El divendres 21 de desembre vàrem celebrar el Nadal a l’escola amb tot un seguit d’activitats: Esmorzar per tots els alumnes. L’AMPA de l’escola va obsequiar a tota l’escola amb un esmorzar de coca i xocolata. Els nens i nenes d’infantil i primària van fer cagar el tió. Van picar molt fort i van aconseguir que deixes anar molts regals per les aules. Els alumnes de 1r d’ESO, com cada curs, van fer una representació del Pessebre Vivent a l’escola. A les entrades i sortides, les famílies van poder visitar-lo i gaudir de les diferents escenes que s’hi representaven. Els alumnes de 6è de primària van visitar la residència AMMA de Vilanova del Camí, on van cantar unes nadales als avis i avies tot passant una molt bona estona. Els alumnes de 3r i 4t de primària van fer representacions teatrals a les aules, un costum que porten fent durant molts cursos i que els permet ser actors i actrius per uns dies. Les cantates a les sortides de l’escola també van donar el punt musical a les celebracions nadalenques.   Finalment el dijous 20 de desembre, es va celebrar un familiar, emotiu i espectacular Concert de Nadal a la Parròquia de la Sagrada Família. Al matí i al vespre els nens i nenes van fer gaudir a les famílies amb les seves cançons. Cal donar les gràcies a tots els que ho han fet possible i a totes les famílies que els varen acompanyar.

  Llegir Més
 • ESMORZAR NADALENC CURS 2018-2019

  Un any més, arriba el Nadal a la nostra escola i l'AMPA, l'últim dia d'escola abans de Nadal, ha volgut obserquiar als nostres alumnes amb coca i xocolata. Ha estat un esmorzar diferent i que ha volgut acompanyar a la resta d'activitats nadalenques que s'han anat celebrant a l'escola al llarg d'aquests dies. l'AMPA amb l'escola, NAVEGUEM JUNTS!!

  Llegir Més
 • Atelier de Noël

  Els alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'optativa de francès han tancat el trimestre fent un taller de Nadal.  Ells també us desitgen bones festes: Joyeux Noël et bonne année 2019!

  Llegir Més
 • Nadal Solidari

  Tallers, recapte d’aliments, recollida de joguines, grues i Marató de TV3......emotiva jornada per la solidaritat. El passat divendres vàrem col·laborar en diferents projectes solidaris de les entitats de la nostra ciutat, així com també amb la Marató de TV3. Estem orgullosos de la resposta que hem tingut. Ha estat un èxit! MARATÓ DE TV3. Berenar solidari i cantada: 709,18 euros. CÀRITAS: 14 caixes grans plenes d’aliments i de productes d’higiene. CREU ROJA: 214,30 euros i 9 joguines noves. MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA: 868 grues de paper. 1 orgami=1 euro. 868 euros també per a la Marató. Mil gràcies per la vostra solidaritat a tots els qui heu participat. Tots junts arribem més lluny. L’organització va anar a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO!

  Llegir Més
 • Vive le français!

  Els alumnes de 4t d’ESO van tenir l’oportunitat de parlar i d’entrevistar la Nadia, una noia francesa, jove promesa del tennis,  que es forma en el Top Tennis de Montbui.  La van voler obsequiar amb una obra de teatre: Nous sommes bien comme ça!, obra que ja havien representat anteriorment als seus companys de Secundària. Partir de les emocions i crear vincles permet un aprenentatge molt més significatiu i profitós.

  Llegir Més