Blog

Darres noticies de l'escola
 • Inici dels Jocs Escolars

  Nervis, emoció, il.lusió, esport, valors, companyonia, equip... són sinònims dels nostres Jocs Escolars de l’Anoia, que tot just han començat els nostres equips.‬‪Aquí en teniu unes imatges.‬

  Llegir Més
 • El titella Tat-tat

  La classe de les Marietes us presenta el titella Tat-tat. Ens acompanyarà cada matí per cantar la cançó del Bon dia i ens presentarà les diferents activitats que realitzarem.

  Llegir Més
 • Sortida al Palau Blaugrana

  Sortida dels alumnes d'esports extraescolars i pares de l'escola al Palau Blaugrana a veure el partit de bàsquet Barça Lassa - Divina Seguros Joventut.

  Llegir Més
 • Tardes en família

  A Cicle Inicial hem compartit la primera tarda en família gaudint dels nostres tallers d'experts.Hem compartit plegats tallers de robòtica, emocions, matemàtiques, art... entre d'altres.Sempre és un plaer tenir a les famílies al nostre costat.

  Llegir Més
 • SOM LA BARREJA DE MOLTS INGREDIENTS.

  Els alumnes de cicle inicial estan navegant pel projecte el Body. En aquest projecte investigaran i descobriran tot allò relacionat amb el cos, des de les parts principals, els sentits, com els bons hàbits entre d’altres reptes que s’aniran trobant. Comencem treballant les parts principals del nostre cos a partir de la nostra fotografia. Retallem el CAP, el TRONC i les EXTREMITATS.  Barregem les parts i entre tots les compartim!!!

  Llegir Més
 • Tallers de Castanyada

  Els nens i les nenes d’Infantil i de 5è de Primària hem compartit una molt bona estona fent TALLERS DE CASTANYADA. Voleu saber quins tallers hem fet? Ball de “La Rumba de les castanyes!”.Maquillatge: ens maquillem la cara amb elements de tardor i castanyada.Paperines (de paper de diari) i castanyes (de fang).Encistellar castanyes amb els sticks.Pintar castanyes amb pintura.Jocs interactius i cançons de Castanyada a la PDI i als iPads.Pintar amb ceres elements de tardor.                                      Junts hem passat un dia genial!!!

  Llegir Més