Noves aules d'infantil al col·legi Monalco

octubre, 01 2018

Al col·legi Monalco amb més de 80 anys al servei de l'ensenyament a Igualada, comencem curs i estrenem aules d'educació Infantil.

Sempre atents als canvis de la societat, el Monalco està en millora contínua.

Aquest centre educatiu ja fa anys que està apostant pel seu nou Projecte Educatiu TOTS, on la reflexió, la formació, la il.lusió i la innovació es centra en un aprenentatage més contextualitzat, molt més integrat, interdisciplinari i personalitzat. Sense oblidar-nos mai d’on venim, dels pilars del Monalco: l'educació en valors, les emocions i el nivell acadèmic.

En aquests moments s'estan creant nous espais al centre per poder portar a terme aquesta innovació educativa.

El passat curs es van renovar totes les aules i espais de la Llar d'Infants i aquest curs s'han renovat  les aules d'Educació Infantil 3 anys.

Amb l'objectiu d'adaptar les aules a una pedagogia centrada més en l'alumne com a centre de l'aprenentatage, fomentar que l'alumne sigui més autònom, crear més espais interacctius i fomentar un clima de treball cooperatiu.

El que ens proposem és tenir unes aules d'Infantil àmplies, amb llum natural, obertes, modernes, funcionals, interactives i innovadores…. Que promoguin l'autonomia de l'alumne i ofereixin noves oportunitats d'aprenentatges on els alumnes interactuin, experimentin i treballin cooperativament.

Tot això s'ha aconseguit obrint espais, invertint en mobiliari i en un modern i innovador equip tecnològic incorporat dins les aules.

Un cop començat el nou curs escolar 2018/2019 ja estem pensant en la segona fase del projecte per al proper curs 2019/20.

Tot pensat per als nostres alumnes i per a la transformació educativa que ens demana el nostre Projecte Educatiu TOTS.